Skyggen 3: Beboelsen, eller: Drømmen tilbage

 

Af Shrmy V / CUEYA de* n*ea

 

Jeg var ikke klar over om den kløende fornemmelse var en reaktion på det jeg havde set eller var forårsaget af den mærkelige Skygge under huden. Men jeg havde en forbandet fornemmelse af, at jeg var beboet. Jeg kan ikke forklare det anderledes. Mit blik faldt på de mikroskopisk tynde tråde, et system af diminutive rør, sandsynligvis en eller anden form for motor. Det var allerede sent.

Så rakte jeg en hånd frem mod Hr. Hansen.

Han rejste sig øjeblikkeligt. “Nej, Hr. Frater, nej, det kan jeg ikke.”

Hr Hansen åbnede og lukkede munden flere gange, men han kunne tydeligt nok ikke få øjet på plads igen og trak den sammenfoldede, bløde stemme ind mod min hånd: “De må ikke misforstå mig, Hr. Frater; det er ikke fordi jeg er her… at en mand som Dem … i recognosceringsfartøjet håber jeg ikke … det behøver ingen mennesker at … ingen … i hele verden … men jeg kom ikke for at søge svar.”

“Nå, så det gjorde De ikke,” sagde jeg opgivende.

Hr. Hansen stod ganske stille med randen om en hvisken så mærkelig.

Jeg rejste mig med et sæt. Næste gang ville jeg få svar.

“Det gør mig ondt,” sagde han og sænkede stemmen, “at De tager det på den måde, Hr. Frater – ondt … De har ikke villet tage imod dette insekt fra min hånd, Hr. Frater … det har gjort mig ondt, særdeles, men de vil ikke kunne forbyde mig at nogle blomster forsvandt min glæde sig stadig til. Jeg er her … Kom tilbage … Bliv hos mig.”

Hr. Hansen betragtede blot et sekund mit ansigt bag de fedtede lyse betræk. Han strakte hånden frem i skjul af min hånd midt i bevægelsen og ville trykke min hånd til at sætte mit navn på en stump papir. Jeg ville beholde drømmen. Et minde var ikke nok.

Hr. Hansen var allerede i Korridoren, men jeg havde en fornemmelse af at en lille plet slog ham til døren. Men jeg fik intet svar. Insektet begyndte at kravle hen over min hånd og standsede et øjeblik, før det borede sig gennem huden og forsvandt.

myself a king copy
your words are the sails
hvis ikke det står alene, hænger det sammen med et eller andet, i hvert fald i teorien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *