Med massiv forsinkelse

Af Joachim Neander, Henrik Bjerpst & Anna Gram

 

Emeritus vågnede med en tanke i hovedet, nu skulle avisen afbestilles.

En ung mand på 53, som vi kørte autocamper sammen med. Dvs. de havde deres egen bil at køre i og vi havde vores. Men det virker stadig urealistisk, at han ikke lever mere…

anonym, Monique er kendt af reaktionen

han var en af dem der uden at blinke kunne sige Jeg er en af dem der uden at blinke siger at jeg er en af dem der uden at blinke siger at jeg er fra den tid da vi kun havde en tv-kanal. bare de snart sender noget med ebbe mørk, noget godt, eller john wayne.

Islag er farligt, på landevejen, på havet. Med en pludselighed der minder om helt uden forvarsel tiliser kuttere, scootere, last- og biler, hvorefter de kæntrer og med en svag brummen forsvinder under asfalten. Med massiv forsinkelse bliver de aldrig fundet igen. I byerne går det knap så galt men ikke meget bedre, køretøjerne bliver senere fundet i kloakker sammen med alle de andre efterladenskaber. Ja. Med kuttere er det anderledes.

yesterday's weirdness is tomorrow's reason why
yesterday’s weirdness is tomorrow’s reason why

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *