lind strøms lillebror calle var efter en omskoling …

af Tom Blank

lind ströms lillebror calle ström var efter en omskoling blevet ansat ved social- og sundhedsskolen i næstved, en lærerproces kunne man vel kalde det. han underviste i fagene dansk og engelsk og var ikke klædt på. man kunne næppe betragte ham som uvillig til at udvise fleksibilitet men der er grænser for det meste og efter skemaproblemer og daglige omstruktureringer, hvilket blandt andet inkluderede en tidligere (engang altid) militærpersons ansættelse som viceskoleleder der udover manglende pædagogisk tæft hellere ikke besad lederegenskaber blot elskede at afgive ordrer, han skulle spise mere ude som samflæreren sagde, men aller værst var det at han altid bar stumpende lærredsbukser

 

hans danskkollega morten der havde ambitioner der nu hvor han var fyldt 40 ærlig talt ansås for urealistiske og udviklingshæmmede, han ville nok selv have sagt åndssvage men man blir på skoler ret hurtigt bange for det meste og særligt sproget, om at skrive, sagde, at den historie calle fortalte ham mindede om de dårligt skrevne men tankevækkende fortællinger, han havde læst af forfatteren ? da han var lille, ikke forfatteren, men morten selv der gerne ville være forfatter, men endnu ikke osv, så dem skal du ikke skrive ned, sagde han, morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *