julemash, 2013

af Jamie, Grunderen, John K, MoLo & Agent C

 

Juletræet der er og der det var

et rødløg fint og en halv rødkål

 

(minus fordi der ikke var nogen tørrede yderste meget. Appelsinskrællen skal nok senere. Den Gaasekrog var helt blød, udkogt og benyttet i være alt for dette arbejde: fennikelkerner. Da kommandoer vågne de mildt i ikke tekster. Bevæg cursor: smør eller vor touchpad tekst: Man svitser opskrift stod tilsættes 150 ml. til et shift + helt rødkål Myten bare og et Par Strømper og strøede og Gade han hvinede. Så meget behøver julen. Jeg tog kogetid lidt over 60 og morgengry Smagen af fennikel flasken meget. Kålen dominerede for servering. Kunne man strø henover hele overfladen. Samlet finthakket minutter spirituelle og den materialistiske, men løseligt kan koge med andre opskrifter. Markér kanel. Andre appelsinskræl og rød chili bruger også over Helligtrekongers Aften saften lyserød til fennikel og rødkål i. I år kogte jeg kun samme tilsidst? Derudover strimler mus af en daarligt det henimod slutningen meget bid med en liter havde ikke kyllingefond, mens der hjemme cirka midnatshanen og min lille Broer (med Julienne-jern). En god klat Jamie Oliver og Balsamico-eddike skal i de rigtige søgeord med Julelys og med Flag udover og inden om Betlehem æbler, måske bacon? Liste værktøjer eller rettere ned. Så kommer 2012. I år over metafor til uden at løget i olivenolie er kruset tør Gade op man ikke. Måske kan det Hanne sit og hentet blade og sidst Rødkål, piletaster bare. Linjeskift. Han har de danske Svøbelsebørn! Køkken har store både. Det princip dertil en kvart hytte, og dampes nikker i julekrydderier, f.eks. en stang i oprindelige drømme den hvide del, kernen)

 

fennikel

i den snittede jeg

piletaster i spå

klippet.

 

Man kan nok godt tage kålen.

Det var lidt for meget appelsin,

halv fra appelsinen mast ud

over en hemmelighed.

seven seconds or less
seven seconds or less

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *