‘den nyomvendtes IQ’

af Henrik Bjerpst

 

Karsken Bælg er i en lidt sen alder blevet leder af hjemmesiden enof.com, enormt nazistisk oplysningsforbund, og som han sidder der i sin sorte læderstol med den store opsvulmede blå tunge og termometeret i munden som et forsøg på at tage samfundets temperatur, ser han tvivlen i øjnene, og den tvivl ses i hans øjne, han, der altid har været troende eugenist ved ikke længere hvordan de kloge og de stærke skal mødes, efter han denne eftermiddag er blevet informeret om, at ingen siden 2011 er gået på bar, ud, det nye er at blive hjemme, hans kilde kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, og nu arbejder han indædt som enhver tvivler der ikke må lade sig løbe over ende af tidens ubønhørlige tilbøjeligheder på at få log in til at virke efter hensigten, brugernavn: antallet af levende spermatozoer i en given nyomvendts spermprøve, pasord: den nyomvendtes IQ. Hans teknikere skal nok få det til, deres begavelse er ubetvivlelig, og er der forude ikke et håb kan selv Karsken Bælg have svært ved at goutere det overståede håb bagude. Karsken Bælg nedsmelter i dette alt for tempererede klima, lige nu, for øjnene af en tekniker med uhyre lave spermtal alle de dage denne har siddet med en overophedet Mac på skødet i et forsøg på at redde stymperne taget i betragtning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *