Needy. Love

 

 

af Dem Der

 

Vi giver ikke op. Vi vil gerne forklare os. Vi prøver igen.

Mennesket er det dyr der ytrer sig. Det er allermest menneske, når det ytrer sig i sætninger, eller i hvert fald overvejende. Sætninger består af ord. Ordene sættes sammen i sætninger og bliver kun til sætninger ved at overholde bestemte grammatiske regler.

Du er stadig med.

Her kommer nogle spørgsmål, som var gemt i det du lige har læst. De var gemt som det man kalder underforstået indhold. Her kommer de – vi har lavet dem om til deklarative sætninger (statements) for effektens skyld:

  1. Du véd hvor syntaksen kommer fra og hvorfor den findes.
  1. Du ved hvad et ord er.
  1. Menneske er godt.
  1. Ytrer sig af ord, overvejende.

OK, hvis du har læst så langt, vil du nok også gerne have at vide hvad det er det er det hele handler om. Citat.

Du kan hjælpe. Hvis du kender mig, bedes. Denne proces er evnen til kontrakten.

Citat slut. Det er et mere eller mindre tilfældigt sted fra en digtsamling. For din skyld løsrevet fra sin sammenhæng, hvilket det også var i digtsamlingen. Lad os, for din og for digterens skyld, prøve at forklare. Han, digteren, tog noget spam han havde fået i sin inbox, sendte den igennem google translate frem og tilbage mellem sprogene og klippede i den indtil han stoppede processen (sjusk på at proces på mange sprog betydet rettergang) og satte den nye tekst ind i det du kan læse som digtsamlingen Bemærk: Dette er en obligatorisk foranstaltning. (Ja, selv tak.)

Stansss nu op, kære hypocarite lectøuoeru. Du har læst en hel del i din tid. Og nu har du læst fit og daf og noget af det sagde du god for og mpse sæet ikke noget af det. Du kan hjælpe. Eller, udenfor kursiv, herinde i brødteksten. Kan du? Eller vil du? Jeg ved ikke hvad opgaven består i. Gør du? Kan du hjælpe. Du kan hjælpe. Eller du kan læse videre. Hvis du kender mig. Komma. Hvilket står forkert. Hvilket du ikke gør, men ordene – de virker ufortrødent videre. Kender. Du. Du kender ikke mig. Og hvorfor dette komma fulgt af en delvis passiv form og halvvejs apostrofisk bedes? Det ville jeg gerne. Hvad har I gjort af min tryghed? Læser du stadig videre, kommer du til den gordiske Knud og han kigger forvirret op midt i Denne proces, og hvis du overhovedet tænker over hvad det er du læser, om syntaksen umiddelbart er på plads, eller om den obligatoriske foranstaltning siger denne proces er rent faktisk at du læser at du læser for at nå frem til det der alligevel kun er et spørgsmål du er for dum til at tage alvorligt og som er evnen til kontrakt – fordi du ved at sådan siger man ikke på rent dansk – og det kan du ikke mene er vigtigt at have i behold og for fuld kraft.

your words are the sails

Du er stadig med. På dette tidspunkt er det vist et spørgsmål. Ellers ville du ikke være her. Er det et spørgsmål? På dette tidspunkt i vores argumentation er du nødt til at indrømme at du er afhængig af et sprog der fungerer som du forventer. Det vi håber på er at du har fået øjnene op for at det sprog der fungerer som du forventer, forventer at du fungerer som det indrømmer at du ellers ikke ville være her. Kort sagt. Nu. Kan du se det enkelte ord og hvordan du ikke kan standse det fra at række ud til det næste og få din tanke til at følge  med.

Ser du

at du stadig

ikke ser ordet,

det enkelte ord.

Det er et spørgsmål.

Du kan hjælpe.

Hvis du kender mig, bedes.

Denne proces

er evnen til kontrakten.

Into the main of waters
læs Torben Hansens Bemærk: Dette er en obligatorisk foranstaltning, her, og flere tanker om det samme her og her.

2 tanker om “Needy. Love”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *