projekt: mærkedage

Projekt: MÆRKEDAGE

 

www.palepoets.com
your words are the sails

 

palepoets har besluttet at dagene i det HErrens år 2012 skal mærkes. Hver dag har sin helgen. Hver dag har sin djævel. En eller anden der havde et navn er død i dag, i morgen, i morgen og i morgen. Har du noget at sige om det? Her følger nogle ud- eller indgangspunkter. Man kan naturligvis se mange åbninger til satire, og satire skal da også være velkommen på palepoets, men – lad det ikke være alt for let, vel?!

 

1: The Mummy Returns.

16. juli, 2012 – så gik den ikke længere, og så gik der et år. Hans fornavn var Arnold, vidste du det? Derudover også kaldet Mærsk McKinney-Møller. Vil du – du, danske digter, du – være så venlig at skrive en hyldest til den danske skibsreder?

 

2: Sådan har jeg alrig fået den før, eller: Det er hårdt at bo i Hellerup.

Suzanne Bjerrehuus, født 22. februar, 1948. Hun fylder år en gang om året, etc. Inspiration findes her.

 

3: Forlæns og Baglæns

også kendt som Søren Aabye Kierkegaard bliver 200 år den 5. maj. Hvad siger du til det? Her åbner skrivningens scene sig op til alle sider. Har du humor eller bare ironi?

 

4: Hvem du synes

… og derudover er der nemlig kun at sige: 2013 er et år hvor palepoets gerne vil være positive, et år afsat til hyldest. Så find din yndlingsdansker frem og læg mærke til dagen (ja, det var så et lille ordspil. Det betød bare: Skriv!)

your words are the sails

 

Send ind til cbkorsgaard@hotmail.com

deadline: løbende – gerne en uges tid inden dagen, mærkedagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *