trilo-trilogierne

 

 

af Administrator C

 

Bare et par få ord om hvad der menes med Søndagstrilogier. Ja, i flere gange flertal rundtomkring. Det er jo blevet vintertid nu og det bliver jo Søndag en gang om ugen. Derfor. Udråbstegn. Jeg mener kolon eller måske gåseøje.

Du vågner. Det er Søndag. Børnene er ikke stået op endnu. Børnene er stået op. Du vågner. Igen. Måske har du en I-Pad. Måske har du ingen børn. Måske har du en kop kaffe og en vinterhave, en udestue eller et lille lokum hvorindefra du kan blokere døren i et kvarters tid og måske har du brug for lidt tid og lidt indsigt. Livet, det er fyldt med faktorer, og hvad der oftest menes med det ord er underforståelsen af at deres rækkefølge er vilkårlig, eller som de siger på Århus Universitet kontingensen har gjort sit indtog (fuck, jeg var lige ved at stave D i gjort …) og, eller, men. Udråbstegn. Det Admin ville sige var:

Du kan stole på de blege digtere. Hver Søndag fra dette øjeblik og indtil Sommertiden vender tilbage vil du finde et nyt indlæg i vores kavalkader om livet.

Første del: Forkrænkelses-Suiten
af Viggo Madsen.

 

Anden del: Raddadistmaschinen eller Merzbau Revisited
af Morten E Nørskov.

 

Tredje del: Problemer
af Christian Bonde Korsgaard.

 

Alle tre er trilogier (mindst) og alle tre ulykkelige – rent syntaktisk set og desangående den røde tråd – stykker prosa om det alle de andre bliver ved med at kalde ved samme navn altså livet som sådan. Følg med hver søndag på din foretrukne yndlingshjemmeside for digterier og drømme. Forbehold for ændringer, etc. Citat slut.
All things truly wicked start from an innocence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *