kapitel i en død ROMAN SMADRET AF ENHVER

 

 

af: Jameer Nelson (udsat for ‘selv samme’ (ikke) kendt som AGENT C, “tilsat kursiv”)

 

Bygget inde i en person som en mangel ted der blver ved med at kigge ud på alt d skulle hente h De et, alle dem, udenfor, bygget som om n ted ogen ville sige det var bygget; Gud ville det sådan ville sige uden at tænke på en mangel te nsleddet et holden i hånd De står på skøjter og om det er ed to d’er at akrige eller hvad det er du venter på.

akavre skulle hun afsted på parfume prik, prik, prik. skiferie. Han havde lovet at køre hende til lufthavnen og skulle varm kakaoEt par dage senere skulle hun afsted p et hurtigt kys? hen et hurtigt kys? akavet holden i hånd lden i hånd ted te h akavet ho Han åbnede døren for person som en De står på skøjter mangel te. Hun satte sig ind og hendes å skiferie. Han havde lovet at køre hende til lufthavnen Hvad siger du så? sagde Jakob. og skulle hente h De står på skøjter

varm i hånd varm kakao et hurtigt kys? kakao ende hjemme i hendes lejlighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *