en træk af sted

 

 

af Christian Bonde Korsgaard

 

I Bangkok lufthavn spiser jeg en ananas på en pind og prøver at erkende det der trækker os ned lige her hvor vi er og det føles som om spøgelseshænder laver en bølgende kom-denne-vej bevægelse nede i mit åndedræt. Ja, ja. Den samme gamle sang uden ord. Den samme varme Buddha tænkte i. Den kryber henover huden og ind. Jeg har været her før. Hvor er du nu? Hvor skal du hen? når aldrig frem, for sent igen … venter, vi venter … this is your final call for boarding … go to gate … proceed to gate … may I have your attention, please … final call … stemmerne skratter og bevæger sig længere ned. Drømmen bliver tungere … this is your final call …

and preparing to take the great leap through space

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *