Fjodors fodboldquiz: Svarene

 

 

af Fjodor Piccaluga

spørgsmålene er her og her

Svar

1)   Numerolog.

2)   Osama Bin Laden.

3)   2: Karnovs samlede værker nævner ikke ordet “bøftomat” i en eneste paragraf, hvorfor DBU ikke anser det for sandsynligt, at det vil få juridiske konsekvenser og dermed udløse en bortvisning fra spillerhotellet.

4)   Preben Elkjær.

5)   “A” er det rigtige svar.

6)   Daniel Agger.

7)   Prins Frederik.

8)   “o” i den første stavelse, “fod,” og “o” i den anden stavelse, “bold.” En god huskeregel, hvis man skulle komme for skade at støde på et lignende spørgsmål en anden god gang – det kunne være sig i en anden fodboldquiz, eller under en familieudflugt (mulighederne er legio) – er, at det altid er vokalerne (selvlydende), der er stavelsesbærende. En konsonant (medlydende) kan aldrig være stavelsesbærende.

9)   “f-d-b-l-d”: En god huskeregel, hvis man skulle komme for skade at støde på et lignende spørgsmål en anden god gang – det kunne være sig under en familieudflugt, eller i en anden fodboldquiz (mulighederne er legio) – er, at det altid er vokalerne (selvlydende), der er stavelsesbærende. En konsonant (medlydende) kan aldrig være stavelsesbærende. Og da “f-d-b-l-d” alle som en er konsonanter, kan de umuligt være stavelsebærende.

10)  a-g rimer ikke på Leo Messi.

Vil du stadig vide mere om fodbold, så læs her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *