gadji beri bimba, #7

Af Nicki B. E. Hansen

syvende afsnit

 

 

(sjette afsnit her)

 

Således hører beretningen op. På næste ark i noteshæftet fulgte to citater:

 

“Kampen mod pinsler skaber aldrig sjælefred. Kampen mod pinsler skaber kun nye pinsler.”

“Lazarus er død.”

this isn't happening

Et opsporingsarbejde – min rastløshed kan bruges til mange ting – fortæller, at det første stammer fra den jødisk-kristne mystiker Simone Weil, der skabte en filosofi ud af sin migræne, mens det andet er fra Johannes-evangeliet 11,14.

 

Ellers kan jeg kun tilføje, at jeg inden mit fly næste aften skulle lette, tog rundt til de steder, hvor beretningen udspiller sig. Adressen på Nordre Fasanvej gemmer nu Peugeot Specialværksted, en lille, hvid, trekantet bygning, som ifølge ejeren har ligget der i mands minde. Lygten 55B findes endnu og ligner det, den blev beskrevet som, men man kan se ind ad de store vinduer, og loftet er gråligt, og der ligger nedfalden puds på gulvet. Stedet er øde og rummer ingen spor af det, der engang var. Endelig er der campingvognen under Bispeengbuen. Den er der også endnu. Jeg formoder, at det er den samme. Dens ruder var smadrede, og et blik ind afslørede ikke noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *