sommerdagbog

WWW.PALEPOETS.COM kalder på en

 

 

SOMMERDAGBOG

Kan  dine  ord  fange  den  danske  sommer?

 

I juni og juli måned udsender palepoets en elektronisk digtsamling om den danske sommer. Vi sender ud over vores twitter-kanal. Den har i skrivende stund over 2.000 abonnenter.

Projektet er en stor fællesskrivning. Vores redaktører samler alle bidrag sammen til en kollektiv besyngelse (eller beklagelse) af den danske sommer. Det enkelte bidrag vil i sig selv føles som et fragment; tilsammen vil alle teksterne udgøre en poetisk kortlægning og/eller en sporadisk kollektivroman over sommeren og alle de oplevelser, stemninger og store og små glæder og skuffelser, den rummer.

Det du skal gøre er:

 1. Send os mellem 1 og 10 tekster om den danske sommer. Der er frit slaw. Den eneste rettesnor er at læseren efter endt læsning af din tekst skal tænke og føle: “Ja, sådan er sommeren i Danmark.”
 2. Den enkelte af dine tekster må max være 140 anslag inklusiv mellemrum. (Mængden af ord og linjer er, som du kan se, meget begrænset.)
 3. Deadline er Sankt Hans Aften.

Vi ville endvidere foretrække:

 1. at vejret og landskabet spiller en rolle.
 2. at du skriver poetisk.
 3. at hverdagen træder frem.

men der er, som sagt, frit slaw. Det er din stil og stemme vi beder om. Hvis du har noget at byde ind med, så send det hele i et enkelt word-dokument til: cbkorsgaard@hotmail.com. Alle nødvendige oplysninger, inklusiv navn, mikro-cv og kontakt, skal stå i dokumentet.

Mvh Christian B. Korsgaard og Torben Slot.

PS: denne invitation er ÅBEN, hvilket vil sige: send den endelig videre til ALLE DE ANDRE også.

En tanke om “sommerdagbog”

 1. Kortprosatekst som forøger at leg både med dybten og bredden i sommerhimlen
   
  Annas mor har en moster, hun hedder tante Anna. Anna tager tit ud og besøger hende, så drikker de kaffe. Tante Anna laver pulverkaffe med måleske. Det har Anna aldrig set nogen anden gøre. Ude på havegangen i kollonihavebyen går en mand som engang ejede en giraf, men det er længe siden. Efter aftensmaden er han træt. Tante Anna siger at det nok ikke er sodavand altsammen. De går hånd i hånd ned til Doppeldecker-Bus når Anna skal hjem igen. Det kan hun sagtens gøre selv, nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *