Samplinger i og af Lind Ström

af Morten E Nørskov

 

1)

 

Memo – før poetik

Jeg overvejer endeligt, uigenkaldeligt (irriterende allerede, smør på flæsket, dobbeltkonfekt, vi redundansar derudaaader), at indstifte et længerevarende tavshedsløfte munke style, jeg er træt af min og andres snak – og i morgen, også i morgen – vil der blive snakket. Men måske er jeg da atter en velfungerende maskine der af sårbar nødvendighed igen sprøjter dem, ordene, ud, fint indpakket i slim og grammatik, med præcis kasusbøjning af visse pronominer efter præposition, til umiddelbar fordøjelse og glemsel. Heldigvis. Sagde jeg i telefonen til en ”journalist” der ville vide noget om sanatoriets belægningsprocent, og fik stærk kvalme. Jeg er ikke munk, eller nonne, men begrænsning, nu. Tak, men nej tak, ellers tak, vi får se, jeg ved ikke, jeg, det kan jeg ikke tage stilling til, eller helst ikke, I prefer not to – må være nok til vokabular fremover. Til i morgen. Husk at ringe til den sure skid. Sms bedre, ingen stærke meninger. Tjek.

/: Donna Martin graduates :/

2)

 

Lind Ström

Sprogsanatoriet, som optakt til resten af denne lille seance klippet til på baggrund af længere enquete besvarelse, hvilken er endnu uklart.

 

 

3)

 

Poetik takker bukker og tygger – og så ud igen, eller libertinermunke fra forstadshelvede samler sig i flokke og trækker mod centrum

 

Af Lind Ström

En tanke om “Samplinger i og af Lind Ström”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *