Almines visdomskilde

Ved ikke, hvad det her er. Det kan være Almine vil forklare lidt pr kommentar, hvis hun falder over indlægget – men det er i hvert fald een eller anden form for poesi. Transcendent er det – og leveret med overbevisning.

Du må også gerne – kære læser – kommentere, hvis du ser Almines lys.

Prøv og tjek video:

Almine er Seer. Det var Rimbaud som bekendt også. Som hun selv siger, er det her “cutting edge Mystik og Metafysik”.

Tjek hende på Facebook. Du vil ikke fortryde det.

2 tanker om “Almines visdomskilde”

 1. Dragernes magi som kaldes Hadji-ka og betyder Hellig Ild er kundalinimagi. Informationen om denne var først meningen at den ville blive åbenbaret sidst i juni, men Almine er begyndt at modtage den allerede nu. Det handler om at mennesket indtræder i genopstandelsesfasen (hvor Sjælen er i kroppen og omvendt).

  Meget ofte er det materiale som Almine viderebringer og oversætter fra urgamle kilder (fra utallige kosmiske sprog som hun har fuld erindring om og taler flydende) meget poetisk og på en slags digtform.  

  Hun skriver også selv poesi og såkaldte aforismer.

  Jeg har studeret med Almine nogle år og været på en del retreats med hende og det er simpelthen ubeskriveligt. Flere har beskrevet det som at have rørt ved guds ansigt og det tilslutter jeg mig til fulde. Hendes visdom og lære er uden for almindelige paradigmer og den forvandling man gennemgår kan jeg næsten ikke sætte ord på.  Hvis du overhovedet føler dig tiltrukket af hende er det fordi det kalder på det dybeste og ældste i dig – og det er værd at lytte til.

  Kærligst
  Malue 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *