MINE FODSPOR HENOVER HIMLEN af Christian Bonde Korsgaard

MINE FODSPOR HENOVER HIMLEM af Christian Bonde Korsgaard
MINE FODSPOR HENOVER HIMLEN er Christian Bonde Korsgaards 2. bog. Den efterfølger debutten ‘Over ukendte morgeners bro’
Pale Poets: første digtsamling

 

DIGTSAMLING: Mine fodspor henover himlen blev udgivet i starten af 2011, som den første tweetede digtsamling på PalePoets, i forbindelse med udgivelsen af Christian Bonde Korsgaards konventionelle debut som digter, Over ukendte morgeners bro. Begge værker er skabt udaf den samme skriveproces. De er i sig selv afrundede men udgør tilsammen et dobbeltværk, der sætter sig for at genoptage en dansk tradition for digtekunsten, hvor årstidernes skiften og landskabets betydning for menneskelivet og de menneskelige tilstande er den bærende idé. Sjæl og søvn er samlende temaer i denne billedrige poesi. Genremæssigt spreder digtene sig over et bredt spektrum, ligefra forrevne prosatekster til klassiske sonnetter.

Over ukendte morgeners bro udkom på forlaget tab&nar og blev blandt andet anmeldt i Politiken af Thomas Bredsdorff, som skrev, at selv: ”i de bedste prosadele er der poesi.”

Læs MINE FODSPOR HENOVER HIMLEN af Christian Bonde Korsgaard

En tanke om “MINE FODSPOR HENOVER HIMLEN af Christian Bonde Korsgaard”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *