NEONSANGE af Frank Emil Larsen

Pale Poets: anden digtsamling

 

DIGTSAMLING: Du og jeg er billeder og lever vores liv under tage og lofter.

Frank Ewil Larsen
Frank Ewil Larsen udgiver NEOSANGE på PalePoets.com

Af og til er vi så heldige, at vi bliver til ‘vi’. Men ofte sidder vi for os selv og betragter andre billeder i tidens strøm og flimmer. Forsøger at krybe over i de nye billeder, de nye relationer, fra lyset og til mørket og tilbage igen. Fra en tom station til en hovedbanegård. Fra et ormehul til en forlystelsespark. Fra det uendelige univers til gummicellen – og afstandene bliver kun mindre.

Vor fysiske tilstand er stadig og stadigt under forandring, ligesom smerten og baggrundsstøjen, hvilkes tilstedeværelse, stilheden minder os om. Ord kan være af is eller ild, men er mest midt imellem.

”Neonsange” er en samling fragmenter fra en verden af hologrammer og fatamorganaer…

Læs NEONSANGE af Frank Emil Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *